کد مطلب: 114147
آنچه براي سفري ايمن بايد بدانيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 736

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از فارس: خطر در گوشه و کنار دنيا وجود دارد اما ماهيت و شدت آن در هر کشور يا منطقه متفاوت است. صرف نظر از جايي که مي‌رويد شما بايد در رابطه با مسافرت خود اقدامات ايمني اساسي خاصي را انجام دهيد.

خطر در گوشه و کنار دنيا وجود دارد اما ماهيت و شدت آن در هر کشور يا منطقه متفاوت است. صرف نظر از جايي که مي رويد شما بايد در رابطه با مسافرت خود اقدامات اساسي خاصي را انجام دهيد. سطح اين اقدام بستگي به مقصد دقيق شما دارد. مع الوصف، براي مسافرت به توصيه‌هاي ذيل توجه کنيد

1- هرگز بدون آشنايي کافي از مقصد و مسيري که براي سفر انتخاب مي‌کنيد، به مسافرت نرويد. قبل از سفر درباره پاسخ سوالات زير تحقيق کنيد.

الف) آيا براي سفر به مقصد مورد نظر هشدار خاصي به لحاظ امنيتي، سيل، آتش سوزي، زلزله، برف و بوران و غيره داده شده است يا خير؟

امروزه، با گسترش امکانات ارتباطي، فني و ماهواره‌اي، به راحتي مي‌توان از وضعيت راه‌ها، آب و هوا، حوادث طبيعي خطرناک مثل وقوع سيل و طوفان و غيره مطلع شد.

حصول اطمينان از ايمني راه‌ها و مسيري که بايد طي کنيم. هم چنين به همراه داشتن تجهيزات مورد نياز سفر، ما را در برابر آسيب‌هاي احتمالي محفوظ نگاه مي‌دارد.

ب) امنيت جاده‌اي در چه ساعاتي از شب يا روز کاهش مي‌يابد؟

ج) چه امکانات جاده‌اي براي مقابله با حوادث احتمالي وجود دارد؟

د) کدام نقطه از مسيري که طي خواهيد کرد، براي اطراق و استراحت بين راهي مناسب و امن تر است؟

هـ) چه رستوران‌هايي را براي صرف غذا بايد انتخاب کرد؟

و) مصرف چه غذاي بين راهي مناسب‌تر است؟

2- در صورت تمايل به صرف غذا در رستوران ها هرگز سالاد (به ويژه در رستوران هاي ناشناس)، ميوه‌هاي پوست نکنده و آشاميدني هاي همراه با يخ را ميل نکنيد.

3- هرگز پول‌ها و اشياء ارزشمند خود را در يک کيف يا يک ظرف قرار ندهيد.

سعي کنيد قبل از سفر، وضعيت فرهنگي و اقتصادي ساکنين مناطقي که در مسيرتان قرار خواهند گرفت، اطلاعات لازم را بدست بياوريد.

محتويات کيف شما شايد معادل ماه‌ها حقوق افرادي باشد که در مناطق فقيرنشين زندگي مي‏‌کنند. معمولاً مسافران پول نقد و اموال ارزشمندتري نسبت به افراد بومي دارند، لذا ممکن است به راحتي هدف دستبرد يا حمله افراد ناشناس قرار بگيريد.

به ويژه آن که بومي‌ها، مناطق امن و ناامن را مي‌شناسند. عدم آشنايي با افراد و محيط يا محدوده‌اي که تردد مي‌کنيد، مطمئناً احتمال آسيب پذيري را افزايش مي‌دهد.

4- سعي کنيد از مردم رهگذر در خيابان آدرس نپرسيد. سعي کنيد افسر پليسي را پيدا کنيد. با اين کار يک فرد غريبه را از مقصد خود مطلع مي‌کنيد.

نقشه‌اي تهيه کرده و از کساني کمک بگيريد که احتمال بيش‏تري دارد به شما کمک کند. براي انتخاب بهترين و ايمن ترين مسير، هميشه از افراد موجه مثل مأمورين راهنمايي و رانندگي و يا افرادي که شناسايي آن‌ها آسان است، مثل رانندگان تاکسي، مغازه دارها و غيره سوال نماييد.

در موارد خاص، وقتي فرد مطمئني را براي اخذ راهنمايي نيافتيد، سعي نماييد در پرسش خود مقصد نهايي خود را بيان نکنيد بلکه در شهرهاي بين راهي براساس نقشه‌اي که در اختيار داريد، آدرس نزديک ترين شهر بعدي مسير خود را بپرسيد تا ديگران از مقصد نهايي شما مطلع نگردند.  

5- در مسافرت، هرگز اسناد خود را درون هتل‌‏ها ‏و اطاقتان نگذاريد.

در مسافرت‌ها به ويژه مسافرت‏هاي خارج از کشور سعي کنيد هيچ‏گونه اسناد و مدارکي به همراه خود به داخل هتل‏‌ها نبريد و در صورت نياز هرگز آن‏ها ‏را در داخل هتل نگذاريد. زيرا افراد غريبه مي توانند در غياب شما با پوشش نظافت به داخل اطاق‏ هاي هتل رفته و به اسناد شما دسترسي پيدا کنند.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html